הסיפור שלנו

SARFATI

במקור ממונטריאול, הכל התחיל כאשר ולרי שרצתה לגלות מחדש את טעמו של הסלמון המעושן מילדותה, החליטה לפתוח את העסק שלה. אחרי הרבה ניסויים מוצלחים אך לא מספקים, היא הבינה שהדרך הטובה ביותר להשיג את הטעם והמרקם הרצויים היא ללמוד היישר מהמקור: מונטריאול.
ולרי מחליטה לנסוע למונטריאול, להתמחות אצל אגדת הסלמון המעושן, מר פרנק, סוחר דגים יווני, שילמד אותה בנדיבות את אמונתו. התמחות זו הייתה מכריעה עבור ולרי, משום שכל סודות המתכון נחשפו, הוא הסביר את הטכניקות והנהלים.

חמושה בכישוריה החדשים ולרי טסה חזרה לישראל. בשנת 2015 נוסדה "SARFATI" חברת תענוגות גורמה. ולרי מממשת את הידע החדש שלה בנושא עישון דגים, ועובדת ללא לאות בכדי להשיג את הטעם הרצוי, אותו היא השיגה בסופו של דבר.
היא מפרסמת את המוצר שלה ברשתות החברתיות ומתחילה בביישנות למכור את ההפקה האומנותית שלה.
עם השנים החברה צמחה במוניטין ובחשיבות, היום הצטרף יעקב בנה של ולרי, במטרה לסייע במענה לביקוש הגובר ולסייע לה בכל תהליך הייצור וניהול העובדים.

בשנת 2022 ולרי ויעקב בנה פותחים את המפעל שלהם באזור התעשייה של שילת
מהמפעל שלנו לבית שלכם, אנחנו עושים הכל כדי להביא לכם את הטוב ביותר.

הסיפור שלנו - תמונה של לאה

המוצרים שלנו, הגאווה שלנו

המוצרים מוכנים בצורה אומנותית, הדגים המעושנים שלנו בולטים ברעננותם, מרקמם וטעמם המעולה.
הטכניקה , ובחירת חומרי הגלם מובחרים מאפשרים לנו להציע מוצרים טריים ובאיכותיים.
אנו מציעים מגוון רחב של מוצרים המיוצרים במפעל , ועוד מוצרים נבחרים אחרים .

אנו מאמינים במצוינות של מוצרינו וגאים במיוחד בסטנדרטים הגבוהים של ההיגיינה ושימור המוצרים.
הטריות  היא בראש סדר העדיפויות עבורנו:

 המפעל  מפוקח על ידי משרד הבריאות והכשרות היא בד״ץ העדה החרדית למרות שכמה מוצרים בודדים בכשרות מהדרין.
אנו מקדישים זמן לשטוף, לנקות ולבדוק בקפידה את הירקות ואת המזונות האחרים על פי חוקי הכשרות. 
אנו מקשיבים ללקוחותינו ולעתים נענים לבקשות ספציפיות, הן מבחינת הגבלות תזונה (אלרגיות) והן בבקשות כשרות שונות של הלקוחות שלנו.

לקוחות רשומים

לקוחות חדשים